2021-06-04 139 浏览
自从上次喺大角咀食完一次,一直都对佢念念不忘🤤🤤 但系唯独大角咀分店地理位置唔系太方便🥺所以一直都冇机会再返去 但系🤭 老厝边喺荃湾开咗分店😍😍 喺附近返工嘅我当然即刻去试吓啦 一放lunch就即刻冲过去 好彩早咗过去所以唔使排队 😍😍 但系过咗一阵门口已经企左好多人排紧队今日我哋就叫咗两个午餐套餐,可以喺甲乙两边各拣一款 😍仲会平10蚊真心卤肉便当$55卤肉分量非常多,卤肉肥而不腻🤤🤤甜咸可口非常美味,而且酱汁嘅份量啱啱好 就算食到后期都仲有酱汁可以拌饭食👍🏻 铁路卤鸡腿便当$62铁路便当🍱系台湾旧铁路会有人系车上卖便当🚂🚂 台湾都有好多呢一种铁路便当嘅餐厅呢度嘅卤水鸡腿非常入味👍🏻 而且鸡腿🍗size都唔细😍两个便当🍱都配有蔬菜同埋菇👍🏻👍🏻非常实惠 柳丁绿茶$24🍊清甜而带点微酸,最后带点绿茶甘香蜂蜜柠檬椰果$22酸酸甜甜配上似啫喱口感嘅椰果😍 口感丰富而且味道清新❤️培根起司蛋饼$32芝士嘅份量非常多😍 一夹起 已经可以拉出大量芝士❤️ 配上佢甜甜辣辣嘅酱汁 非常美味

铁路卤鸡腿便当

呢度嘅卤水鸡腿非常入味👍🏻 而且鸡腿🍗size都唔细😍

两个便当🍱都配有蔬菜同埋菇👍🏻👍🏻非常实惠

柳丁绿茶
🍊清甜而带点微酸,最后带点绿茶甘香

蜂蜜柠檬椰果
酸酸甜甜配上似啫喱口感嘅椰果😍 口感丰富而且味道清新❤️