2018-01-25 119 浏览
今日同老公拍拖去到荃湾,系人都知荃湾出晒名多平靓正嘅嘢食,今日就嚟到呢间商场嘅地舖甜品店🍮叫甜点的餐厅食甜品😆餐厅好窝心免费提供英式花茶比我哋饮,我都饮咗几杯😆因为好好饮😋我叫咗椰皇冻,加左小丸子,芋圆和芒果,椰皇冻超级清新,口感好似啫喱,但系充满椰子香味,小丸子和芋圆好烟韧,芒果好甜,呢个甜品超级有惊喜😻我都系第一次食椰皇冻,嚟到呢度必食推介😋👍🏻我哋仲叫咗榴梿班戟配绿茶雪糕,榴梿班戟好大件,切开一半入面有劲多榴梿肉,榴梿仲要超甜,啲忌廉唔会太甜,班戟皮好软熟,一啖放入口好有层次,口感非常丰富,绿茶雪糕充满香浓嘅绿茶味非常好味😻👍🏻见到餐牌写住即叫即制蛋白杏仁露,咁梗系要试吓啦,蛋白杏仁露超滑超香浓杏仁味,食得出绝对冇落人造杏仁精,蛋白劲多,真系真材实料👍🏻👍🏻燕窝炖甜椰一嚟到见到劲多燕窝,超级开心,蛋白好滑仲充满椰香,椰皇啲肉仲好容易整出来食,超正,食完成个人暖晒😋老公最钟意食心太软,嚟到梗系要试吓啦😆仲可以配埋朱古力雪糕,超级正啊😋心太软一切开流晒啲朱古力酱出嚟,见到真系好兴奋啊🤣🤣心太软蛋糕好软熟,充满朱古力味,朱古力雪糕都好香浓幼滑,雪糕入面仲有朱古力,真系好好食👍🏻👍🏻甜点

免费英式花茶

椰皇冻
棷皇冻

蛋白杏仁露

心太软配朱古力雪糕

甜点门口出面可以泊车,所以对想食甜品的驾驶人士就方便得多,地方都好大,坐得都好舒服,食物仲好抵食,原来佢哋有熟食提供,下次可以一次过系到食完晚餐再食甜品🍮一条龙服务,唔使行来行去😆系到一次过食埋🤣🤣
免费英式花茶
椰皇冻