Vision 8

2024-09-13 554 浏览
餐前餐饱上枱时有三只款嘅餐包,三只都各有特色,配上黑松露牛油,非常之好味,连平时唔食餐包嘅男朋友都食清光❤️南瓜汤(餐汤)将新鲜南瓜肉打做好细好细嘅蓉,入口劲Fresh劲Creamy!好健康好推介!香煎蟹饼配沙律蟹饼细细旧,但系蟹肉10分足料!配搭住油醋汁沙律,果然系好好味嘅前菜!鲜菇蚬茄酱烩意大利粉意粉软硬度岩岩好,蘑菇加蚬肉加茄酱煮得劲好味,啲汁酱劲挂面,一啲都唔稀,非常之好味!非常欣赏呢度嘅咖啡,我叫咗杯冻焦糖咖啡,以往出去咖啡舖都成日好惊会好甜,因为个人好惊饮好甜嘅咖啡,我系怕甜怕到如果杯咖啡太甜,我会成杯直接唔饮。但系呢间舖嘅安排非常好,所有奶同糖都系另上,由客人自己去配搭,呢一点我真系10分欣赏👍👍👍烤美国极阶级肩胛牛扒配芥末汁+$70我哋升级加咗个鹅肝😋😋作为鹅肝爱好者嘅我绝对唔可以错过!整体感想,呢间餐厅环境都好有风味情调,估唔到荃湾旧区都会有咁有质素嘅餐厅,服务员姐姐服务态度都非常好,入嚟个感觉就好似食法国大餐咁,因为啲枱唔系好大,每一度𩠌都会等你食完一路咁上🤣完全冇一个好急促嘅感觉可以慢慢食。
餐前餐饱

南瓜汤(餐汤)