2024-07-30
呢班暑假成日周围去🔥🔥同小朋友去左荃湾玩PLAY house,未够钟去饮个靓茶,食个饱都好,经过如心广场见到高级点心专门店,即系入去试下😋😋侍应见到有小朋友,主动提供餐具同有颜色笔可以画画,服务态度非常好🫰🫰🌟鲍鱼烧卖🌟诚意推荐大家,鲍鱼大到可以见唔到粒烧卖,鲍鱼软腍又入味,非常弹牙,配埋手工制的烧卖,简直双重享受🤩🤩樱花虾紫菜瑶柱蛋白炒饭🍚小朋友好超钟意食瑶柱蛋白炒饭,炒到又香又足料,真系食到清碟😝😝 🥟海鲜灌汤饺足料多食得好满足,多旧带子配上灌汤饺,汤味道充满海鲜味道👅我地额外仲叫左🔥🔥💫金腿叉烧包💫鱼肚棉花鸡💫叉烧肠粉💫山竹牛肉球💫豉汁凤爪✅餐厅布置亦贯彻点一龙风格,结合传统中式格调和年轻时尚的元素,为饕客带来耳目一新的感觉✅适合家庭亲友聚会及商务宴全部点心即叫即蒸热辣辣,传统点心制作完全没有马虎,真心好高质,下次揾埋一家人来呢到饮茶先🤗🫖点一龙📍荃湾杨屋道8号如心广场一期地下G01A号舖
🌟鲍鱼烧卖🌟
樱花虾紫菜瑶柱蛋白炒饭🍚
🥟海鲜灌汤饺
足料多食得好满足,多旧带子配上灌汤饺,汤味道充满海鲜味道👅
我地额外仲叫左🔥🔥
💫金腿叉烧包