荃湾真系好多野食😂😂感觉永远都食唔完咁🤣🤣今日又揾到间正既西班牙餐厅介绍比大家😋环境靓 重会播英文歌 食晚餐应好有feel☺️🔸薯仔汤❤️香浓薯仔味,重会有d薯仔碎增加口感加上黑糊椒重突出到汤既香味 好钟意☺️☺️🔸脆皮猪腩肉配蜂蜜蛋黄酱❤️成旧猪腩肉好香脆,好钟意 香脆既唔只系带有少少咸味既皮,肉身都好脆 加埋甜甜地既蜂蜜蛋黄酱好夹 好特别🔸炸黑毛猪火腿球❤️如果有食开黑毛猪火腿既人一定好钟意 因每啖都系超香浓嘅黑毛猪味道 咸咸地好好味😋😋虽然系炸,但系完全唔会系好干 好钟意❤️🔸西班牙蘑菇奄列劲大块饼嘅奄列🤣超饱 入面有薯仔洋葱蘑菇煎得好香 好足料🔸烧无骨鸡腿配蘑菇松露蛋黄酱❤️皮又薄好香脆 鸡肉肉质好滑唔会鞋口 黑松露酱好Juicy 🔸甜品❤️香脆肉桂条配榛子朱古力酱热辣辣好香脆😋肉桂条配埋甜甜既榛子朱古力酱好衬 🍀总结发觉呢间餐厅嘅酱汁全部都唔会觉得好肥腻 ,每次都好想点晒酱黎食🤣餐厅亦好贴心等我地食完一碟先再上另一碟,唔会摊冻晒👍原来呢度既户外位可带宠物🥲早知带埋我只狗仔黎 下次夜晚再黎试下晚餐🥹
荃湾真系好多野食😂😂
感觉永远都食唔完咁🤣🤣
今日又揾到间正既西班牙餐厅介绍比大家😋
环境靓 重会播英文歌 食晚餐应好有feel☺️

🔸薯仔汤❤️
香浓薯仔味,重会有d薯仔碎增加口感
加上黑糊椒重突出到汤既香味 好钟意☺️☺️

🔸脆皮猪腩肉配蜂蜜蛋黄酱❤️