2024-01-24
【荃湾•牛大人台湾火锅吃到饱】ππππππππππππππππππππππππππππππ荃湾大鸿辉人气牛肉主题台湾火锅极上和牛吃到饱 298$/位天气变冻咗,好想同朋友一齐打边炉暖暖身。我就拣食牛大人荃湾分店啦,地方好方便。我同朋友食咗呢个澳洲极上和牛120分钟放题,仲送每人两粒澳洲M9和牛牛丸,好开心。我地拣咗牛大人阿嬷养生浓汤锅底,配埋牛肉真系好夹。有好多款牛肉可以选择,我地样样都嗑吓。不过我最钟意澳洲和牛M5牛肩卷,味浓油香十足。如果唔食牛肉嘅朋友都有其他选择,包括猪肉、羊肉同鸡肉。海鲜类有鲜甜海虾、台湾鲈鱼片同埋好多款滑,仲有黑松露海鲜浆推介。除咗肉同海鲜,仲有熟食可以食,包括油条、炸鱼皮、炸午餐肉同埋台式小食等。自助区有多款丸类同埋蔬菜可以拣,饮品就有汽水同纸包饮品。最后仲有每人一款甜品,我同朋友分拣咗雪糕,完美嘅结束。餐厅环境:🔥🔥🔥🔥🔥服务质素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性价比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消费 HKD 596✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#荃湾美食 #牛大人台湾火锅吃到饱 牛大人台湾火锅吃到饱 (大鸿辉(荃湾)中心)荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)
荃湾大鸿辉人气牛肉主题台湾火锅
极上和牛吃到饱 298$/位
自助区有多款丸类同埋蔬菜可以拣,饮品就有汽水同纸包饮品。
最后仲有每人一款甜品,我同朋友分拣咗雪糕,完美嘅结束。
餐厅环境:🔥🔥🔥🔥🔥
服务质素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性价比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消费 HKD 596
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#荃湾美食 #牛大人台湾火锅吃到饱
牛大人台湾火锅吃到饱 (大鸿辉(荃湾)中心)
荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)