2023-05-24 63 浏览
黎到呢间串烧,感觉好干净,唔会有平时串烧个D油烟味,多左份日式既感觉!原来呢到系开到 凌晨12点架! 系荃湾食宵夜绝对可以简呢到。食物款式多,而且价钱好抵! 一开始会有个前菜,系芝麻酱牛肉粒同青瓜,几好食,好开胃。叫左D基金野,烧鸡软骨,汁烧鸡肉大葱,烧鸡肾。调味岩岩好,想食辣既话,仲可以自己加粉! 鸡肉系烧完仲好嫩滑! 个汁系甜甜地,几好食。烧鸡皮好脆口,份量都多! 烧明太子鸡翼都几大只,入面既明太子好足料! 日式烧豆腐几有惊喜,上面仲有D木鱼碎,成个感觉好似食紧日式料理! 烧烧卖同烧红肠都系蜜糖烧系统,甜甜地好好食。明太子芝士鸡肉串都几好,明太子酱超多,每啖鸡肉都有酱包住架。最钟意系野菜猪肉卷同埋豚肉本姑卷,出面既猪肉片烧到有少少脆,但入面既菜系好juicy,一咬落去唔会干,感觉又健康D。原来除左串烧,仲有乌冬食! 即刻叫左吉列猪扒乌冬,乌冬弹牙,吉列猪扒好香脆! 另外,呢到既上菜速度比想像中快,加分!