虽然餐厅唔近地铁站,但系一众车房入面零舍突出,店外大大盏射灯照住,离远都见到个招牌。店内好宽落,都摆左唔少枱,啱晒两三个知己又或者大班frd 聚会,好彩我一早有book枱,连平日夜晚都full晒🤙🏻🤙🏻▫️前菜-渍蕃茄:酸酸甜甜 零舍开胃▫️日式炒杂菜: 份量颇多够晒镬气,但有少少咸▫️烧青尖椒: 表面铺咗柴鱼丝,入口时加咗香味,重点系咬咗啲辣椒籽都唔会辣亲👍🏻👍🏻▫️烧四季豆& 烧鸭胸▫️照烧手羽: 日式嘅盐烧鸡翼系我最爱❤️,表皮烧到卜卜脆,再加少少🤏🏻盐花,真系配酒一流🤤▫️豚肉露荀卷: 香脆嘅豚肉包住新鲜嘅露荀,食肉嘅时候又可以解腻🤤▫️烧鱿鱼板: 甜辣口味▫️烧白鳝: 鱼皮烧到脆卜卜,肉质结实,一入口肉汁爆出嚟👍🏻▫️烧鸡软骨: 脆卜卜得嚟又会好香口🤤,啱晒送酒▫️烧鸡肾: 一串份量都好多粒,爽口得嚟又唔会太靭▫️烧牛柳 & 盐烧五花腩: 大大件,嫩滑多汁,肉味重,油脂感一流👍🏻▫️烧樱花虾饭团🍙:饭团烧到脆卜卜但又唔会太硬,樱花虾🦐好香,令成旧饭加分唔少👍🏻👍🏻▫️月见免治鸡肉软骨棒: 加埋生蛋黄同酱油,令鸡肉棒滑入口滑漏,味道多层次,鸡肉味更突出🤤🤤串烧种类繁多质素好高,仲有主食牛肉饭或者乌冬提供,

▫️前菜-渍蕃茄:酸酸甜甜 零舍开胃

日式炒杂菜

▫️日式炒杂菜: 份量颇多够晒镬气,但有少少咸
烧青尖椒

▫️烧四季豆& 烧鸭胸
▫️烧鱿鱼板: 甜辣口味

▫️烧鸡软骨: 脆卜卜得嚟又会好香口🤤,啱晒送酒
▫️烧鸡肾: 一串份量都好多粒,爽口得嚟又唔会太靭

烧樱花虾饭团

月见免治鸡肉软骨棒

串烧种类繁多质素好高,仲有主食牛肉饭或者乌冬提供,唔惊会食唔饱,同埋价钱真系好抵食👍🏻👍🏻。最重点嘅系佢开到凌晨12点,啱晒宵夜想食串烧嘅人
2023-02-16
日式炒杂菜