餐厅: 美中·鴨子 (荃灣廣場)
资讯:

餐厅: 美中·鴨子 (荃灣廣場)
资讯:

2024-08-04 4316 浏览
一早同朋友book定左食片皮鸭,18:00准时入座。见到佢有个yuu会员餐,话做到31/7,但我4/8去食都仲有,见咁抵食就试试😆前菜个麻香鸡有d辣都几好味,不过肉就唔太滑。小笼包皮薄多汁,🤩🤩🤩好食👍👍出色!另加左个孜然炸豆腐$88,望落几靓,但食落麻麻,皮太厚,又唔太脆,可以唔洗叫。咖喱越南野生开边虾,其实个餐有呢味𩠌几有趣🤣🤣但个咖喱有惊喜,唔辣有椰香味,虾都大只、弹牙,好食😋砂锅茭白爆鳝片,几惹味、d菇好食、但个鳝片就冇乜鱼味。主角片皮鸭好食🤩🤩🤩皮脆卜卜,半只份量都多。杨枝甘露太甜,好似食紧芒果布甸嘅未凝固咁😅😅😅整体嚟讲呢个餐性价比都几高几抵食👍👍店员都会主动帮我哋加水👍👍
一早同朋友book定左食片皮鸭,18:00准时入座。

前菜个麻香鸡有d辣都几好味,不过肉就唔太滑。

小笼包皮薄多汁,🤩🤩🤩好食👍👍出色!

砂锅茭白爆鳝片,几惹味、d菇好食、但个鳝片就冇乜鱼味。

主角片皮鸭好食🤩🤩🤩皮脆卜卜,半只份量都多。

杨枝甘露太甜,好似食紧芒果布甸嘅未凝固咁😅😅😅