餐厅: The 5B Private Corner
资讯:

2020-10-18 359 浏览
简约风工厦Cafe,Bar枱座位可以望到海景,侧边放左一个大书柜同埋Board game,同朋友Hea下既好选择。💛 烟三文鱼沙律 $98💛 餐汤 罗宋汤💛 黄金广岛蚝 $68 (3pcs)蚝Size都几大只,煎到金黄色,几香口。💛 香煎慢煮西班牙黑毛猪配自家制苹果酱 $168超级有惊喜🤤,黑毛猪肉质好嫩,加埋自家制既苹果酱,甜甜地多左份清新感觉。苹果酱实在太好味😋,好想买返去搽面包,问过职员话暂时未有苹果酱卖。💛 朱古力心太软 $68职员知道系庆祝生日,帮我地写左字,但上碟果时有啲失望,成个心太软散左,未切个馅已经流哂出黎🤦🏻‍♀️。💛 粟子忌廉蛋糕🍰上面铺左层粟子,味道吾会好甜。

💛 烟三文鱼沙律 $98
烟三文鱼沙律

💛 餐汤 罗宋汤
罗宋汤

💛 黄金广岛蚝 $68 (3pcs)
蚝Size都几大只,煎到金黄色,几香口。
黄金广岛蚝

💛 香煎慢煮西班牙黑毛猪配自家制苹果酱 $168
香煎慢煮西班牙黑毛猪配自家制苹果酱

💛 朱古力心太软 $68
朱古力心太软

💛 粟子忌廉蛋糕🍰
上面铺左层粟子,味道吾会好甜。
粟子忌廉蛋糕
庆祝纪念