呢一间餐厅系专门食夏威夷Poke Bowl,即系夏威夷人料理鱼生嘅一款食法,通常会将鱼生切粒,然后用酱油腌制再放系白饭上面!系香港得好少舖头有得食,同埋依一间Pickabowl餐牌上嘅选择有好多,所以都几吸引嫁🤩**********<经典三文鱼> $76呢一款系好typical嘅Poke Bowl,三文鱼预先用左酱油同埋麻油腌制,所以食落好惹味,切粒三文鱼食落好滑有口感!配菜方面有好多款,有烤南瓜、玉子烧、炸豆腐、四季豆、毛豆、紫洋葱,再配埋自家制酱油,整体黎讲系值得推介😍**********<蒜辣八爪鱼> $70呢一款个底就拣左黄姜椰菜花加白饭,啲椰菜花要捞埋啲白饭一齐食会比较好,斋食嘅话会无味!上面嘅配菜有山药、毛豆、秋葵配wasabi酱,食落个口感会比较滑潺潺,相对上味道会比较淡味,唔系好食到wasabi嘅味!啲八爪鱼粒食落好香蒜味,但系食多几粒就会觉得有啲辣,捞埋啲饭食就啱啱好🤣

**********
<经典三文鱼> $76