2024-06-10
近排蛏子当造,莆田做咗个蛏子促销活动$219可以有两款蛏子做嘅小菜!梗系要即刻book位试一试!好彩早到我未到六点就入咗去,跟住6:30开始已经全场满座!蒜蓉蒸响子 例呢个蒜蓉蒸蛏子真系好惹味,而且好鲜甜,老公唔系好食蛏子,但系佢个蒜蓉蒸得好香,佢都密密咁食!莆田农家蛏溜汤 例呢个系一大宗嘅汤,三个人都饮咗两转,入边嘅汤系超级非常足料,仲有蕃茄同埋菜,蛋花,好健康!莆田荔枝肉(例)呢个系好似咕噜肉咁酸酸甜甜嘅肉炸到脆皮配上荔枝一齐炒,真系有荔枝㗎!金汤时蔬 例时蔬用金汤煮淋,与上皮蛋食,味道几夹铁锅包菜饭 例 铁锅大大锅饭,有冬菇、干瑶柱一齐煮好惹味,还有大量蔬菜,好健康!酥炸冰心榴梿呢个唔系度度有将榴梿说到冰,咁好似雪糕跟住外边呢就酥炸,仲有少少酸酸甜甜嘅芒果味汁,真系好啱夏天食!同埋呢度嘅服务员服务非常之好,我带小朋友嚟都非常之亲子有善,姨姨仲成日撩佢倾偈添!🍱莆田 (PopCorn 2) (将军澳)📍将军澳唐俊街9号PopCorn 2 1楼F94号舖
蒜蓉蒸响子 例
莆田农家蛏溜汤 例
莆田荔枝肉(例)
金汤时蔬 例
时蔬用金汤煮淋,与上皮蛋食,味道几夹
铁锅包菜饭 例
酥炸冰心榴梿
🍱莆田 (PopCorn 2) (将军澳)
📍将军澳唐俊街9号PopCorn 2 1楼F94号舖