2019-08-19 191 浏览
#中意嘅请分享请点赞🍻----------😋酥炸鸡球米线 $43😋蒜香鸡球捞面 $54所有套餐送一杯热饮,米线可以拣配榨菜或者雪菜。呢度嘅招牌系鸡球,鸡球炸得好酥脆,炸粉好薄, 表面干身又冇油,而鸡肉仍然好嫩滑,d鸡皮仲炸到好似薯片咁正呀。蒜香鸡球本身已经够味,再加左d椒盐系面。酥炸鸡球本身就唔系好够味,一定要点佢地嘅酱汁。酥炸鸡球会配佢地自家制嘅甜豉油酱汁,酱汁比较浓,点鸡食几夹。捞面可以拣粗面/幼面,我觉得粗面比较有咬口又弹牙,而且每条面都可以吸哂甜酱汁,已经好够味。整体嚟讲呢间店系好味,不过价钱就比较高少少。----------又到推介小店嘅时候,我经过老板就好热情咁介绍佢地嘅招牌菜,坐低左又会根据你中意嘅再推介唔同嘅套餐,老板系又热情又有礼貌。 因为系小店,所以整店得少量人手,所以要等一阵先有得食。----------🔎御面🚩元朗裕荣径11号好旺洋楼地下4号舖
#中意嘅请分享请点赞🍻

😋酥炸鸡球米线 $43