2023-07-13 606 浏览
今日同朋友约左黎ssp行西九龙同黄金 行完黄金之后已经七点几谂住行过嚟食 都估到应该会有人排队但我哋一心嚟食谂住就算有人都照排啦 点知排左20几人系到🥲好啦 咁唯有晏啲再嚟 我哋去左西九龙行咗个转 行完九点左右 过番黎已经唔使再排队啦 yeahh 可以直入 但入边依然有八成满🥹嚟得呢度当然要嗌万发嘅招牌菜黑椒薯仔牛柳粒🤪薯仔外面超脆内软 每粒薯仔包满晒酱汁 真系超肥但超好食😂😂啲牛柳粒都好食嘅有好重牛味既 😙但食呢个个主角一定系薯仔🥔去到最后其实已经好饱但都会食吓食吓又一粒🤭之后仲嗌咗个啫啫鸡煲 啲鸡肉同之前一样劲滑劲嫩😆个酱又系劲啱送饭 不过今次对呢个就有啲失望啦 上次食呢个猪膶起码有七至八块 今次得两块 嚟到真系sad因为佢啲猪膶都好食㗎嘛🥲本身谂住嗌多个菜 但我哋惊食唔晒所以冇嗌 净系叫多咗两碗白饭 已经饱到飞起