2023-09-28
为咗庆祝朋友生日饭 今日特登拣间靓靓餐厅可以同佢打卡 一都企门口就有好大个拱门同埋成个门面都系蓝色,当日星期五已经爆晒场,我哋只能够坐喺吧枱𠮶度用餐!🦪因为我哋叫咗佢哋Cocktail嘅关系就首先叫咗几只生蚝送酒。佢哋嘅生蚝都系偏细只,同埋蚝味不重侧面插着两支香水樽咁嘅喷樽,店员话一支系Cocktail sauce另一支就系柠檬汁🍋。不得不提佢哋嘅Cocktail好好饮好容易入口,就算系sangria佢有白酒版,好适合女仔饮。你两个前菜都系不过不失,唔会令人有太深刻印象。呢个iberico pork系成餐饭最好食-一上枱已经闻到阵阵嘅烟熏香味,食落去软嫩兼且带有一阵烟熏木味,平衡左油腻嘅感觉。呢个龙虾饭我认为有啲overall priced,份量太少,呢个价钱嚟讲龙虾的确比较细只。饭嘅份量都好少整体来讲我觉得呢间餐厅系偏贵,份量亦都比较少。味道不过不失但系唔至于一定要食。同埋留意番水系要收钱的。
你两个前菜都系不过不失,唔会令人有太深刻印象。