2020-02-14 233 浏览
钟意食茶记嘅朋友会唔会同我一样,钟意寻觅好味嘅炒蛋同饮翻杯正奶茶呢?今次就去咗旺角嘅茶王冰室食午餐,食咗叉烧蛋包包同饮咗支樽仔奶茶!唔知系咪少人食蛋包包做午餐呢?侍应问我系咪知道蛋包包系包唔系饭😂我个人觉得蛋包包个炒蛋唔错,唔会太干身,而叉烧就不过不失。份量大,女仔食唒当lunch完全无问题!蛋包包系将炒蛋放系包住馅料嘅白面包上面,所以面包食落会比较淋😅如果平时食三文治钟意烘底嘅人可能就无咁钟意。我比较期待奶茶,但预算有限,今次就试咗平啲$30嘅樽仔奶茶。有预算嘅朋友,可以试下$88嘅茶王之王😂奶茶的确香滑,好顺口,唔知唔觉已经饮唒,而饮完口里面仲留有茶香味😆整体环境同服务态度都ok,去开旺角想食一茶记可以一试。

整体环境同服务态度都ok,去开旺角想食一茶记可以一试。
2020-02-14
  • 樽仔奶茶