2009-03-16
环境格调一流, 平日去仲好FEEL! Relax~餐抵食, 吐司餐$24-$26, 包野饮, 仲有鸡蛋两只~我同男友一人一个餐, 一个南洋西多士餐, 跟热奶茶,两只半熟蛋! 一个花生酱吐司餐, 跟热奶茶,两只半熟蛋!先说南洋西多士,味道一般吧~个多士比较硬左D, 酱汁嫌少。花生酱吐司就比较甜, 不过反而呢个好味D~!!!!而最正,最正,系佢地只半熟蛋!!!!真系好好好味~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!黄又大, 蛋白又得意, 唔似蛋白, 总之好滑, 好正啦~~不过食得好有技巧, 最好建议大家直接拿住只碟, 不顾仪态地倒入口, 如果唔系只EGG会好易烂, 烂左一D都唔好食ga ~成只食真的唔同D ga!至于杯热奶茶一般而已, 茶味比较多,不过唔够味,不能和茶餐厅的比。
餐抵食, 吐司餐$24-$26, 包野饮, 仲有鸡蛋两只~
不过反而呢个好味D~!!!!