餐厅: 健康齋廚
资讯:

2019-09-21 2385 浏览
之前食过觉得好食 又有人情味 今日专登黎买外卖番屋企加𩠌 好有目标谂好要食咩 预早打左去落单 去到拣埋斋卤味就极速拎得走斋卤味 $50/大盒可以自由配搭 拣最钟意食个三款 出面食过好多左边个款酸甜面筋系莹光橙色咁好色素 依度既望落系自然既应该无落色素 同埋斋烧鹅个汁唔会太甜 $50盒份量都几多 抵食豉汁素鳗鱼 $70用块紫菜包腐皮 扮鳗鱼上既烧汁 食落几香几特别 而且卷得实咬落唔会散 有肉既扎实口感 同埋钟意佢加左唔同款既蔬菜煮 红黄绿白卖相靓又食到唔同款式芋头鱼 $88有条鱼仲有几粒麦乐鸡咁既配菜 都系芋头 外卖拎到番屋企切开一旧旧个面都仲有少少脆 入面既芋头好幼滑 屋企人好钟意酸汁 老板超好俾左满满一盒 仲有好多红椒同菠萝 都系唔会莹光色 够酸好开胃虽然唔系好就脚 但系又好食又有人情味 值得再专登去呀

斋卤味 $50/大盒

豉汁素鳗鱼 $70