2023-12-06 800 浏览
行过呢间餐厅,闻到阵阵香味,决定入去一探究竟🕵️‍♂️。坐落下,点咗几样小食,份量唔算大,但味道实打实!脆脆嘅炸物外皮,一啖落去啲香口仲残留喺嘴边,揭示紧佢嘅入味秘密🤫。啱啱出炉嘅肉饼,外皮香脆不过,肉汁丰富得滞,啖啖肉感,实在太令人满足啦!再嚟𠮶碟酱爆鸡珍,辣得嚟唔抢镜,每一啖都够晒味,吃落去啲麻香辣意交替喺舌尖上跳舞💃。最后嘅收场系碗热腾腾嘅靓汤,饮一口,那种香润渗入心脾,暖笠笠嘅好似被心头一抹太阳般温暖🌞。今晚嘅食之旅,真系满足到我哋味蕾,又得到无限暖意,算系一次好嘅体验。这间餐厅,提供嘅唔止系美味,更加有种难以言喻嘅宾至如归感觉。绝对会再嚟,带埋朋友一齐享受!🍲🥢