2019-05-10 73 浏览
呢几日转凉紧系想去打下边炉暖下个身啦!屯门可以打边炉既地方好多,今次经开呢间餐厅就比佢个装修吸引左!咁早一日book定位去到就确保有位啦~呢间餐厅主打花胶鸡汤煲,岩哂女仔食啦,补充骨胶原😍😍咁今次我地叫左每位$298呢个任食餐,仲包埋餐前小食,海鲜拼盘,甜品同汽水任饮,都好合理!我地唔食辣就先叫左浓厚花胶鸡汤锅,店员话食完花胶同鸡仲可以转一个汤底继续打边炉!正好多酱既配料花胶都好多块,鸡件仲都好滑,最紧要饮汤啊!饮晒d精华落肚😍超清甜好饮!之后就开始画野食打边炉啦!餐前小食系鱼蛋+炸烧卖 ,炸得好干身!正海鲜拼盘有虾、蚝、鱼片、蚬 都好新鲜!好鲜味。鱼片好弹牙好正!牛小排-好滑好正好香肉味架!黑毛猪肉片-都系易咬又香味!特级安格斯牛同美国珍宝肥牛都叫左好多碟黎食🤣大量芫茜太正啦🤣菜类都感觉处理得好干净,令人感觉好好👍🏻👍🏻食得差唔多我地就转汤啦~转左特浓花生沙嗲锅!继续打边炉!个汤底好香沙爹味啊!正向铃必叫,几秒好拎上黎啦🤣最后要食埋粉丝索埋d汤汁黎食~整体都好食d野又新鲜!抵食食完仲有糖水,有凉粉同杂果 食完热最后食返d冻野太正啦!
呢几日转凉紧系想去打下边炉暖下个身啦!

好多酱既配料

餐前小食系鱼蛋+炸烧卖 ,炸得好干身!正

牛小排-好滑好正好香肉味架!

黑毛猪肉片-都系易咬又香味!

特级安格斯牛同美国珍宝肥牛都叫左好多碟黎食🤣

食得差唔多我地就转汤啦~转左特浓花生沙嗲锅!
继续打边炉!
个汤底好香沙爹味啊!正
向铃必叫,几秒好拎上黎啦🤣

最后要食埋粉丝索埋d汤汁黎食~

整体都好食d野又新鲜!抵食
食完仲有糖水,有凉粉同杂果 食完热最后食返d冻野太正啦!

• 顶级牛小排
  • 黑毛猪肉片