2019-03-31 877 浏览
去到港大接阿妹放工,阿妹强力推荐咗间就喺学校附近的cafe。5分钟的路程,话咁快就到,门口都几eye catch, 大半个玻璃窗,好光猛。Cafe 嘅装修好warm 好舒服,入到去刚刚好有位,店员好热情。睇到个menu。好似样样都好吸引😋“今日嘅餐汤:椰菜花汤,好香浓嘅薯仔味。超好味!法式烧春鸡:食之前都惊会”干净净,”鞋烚烚”,食落之后真系觉得自己谂太多。烧春鸡,热辣辣好juicy,又够哂味,个皮好香脆。yummy yummy!all day breakfast:好丰富啊!特别个焗菇,认真好正!ginger latte with oat milk :好惊喜,姜味浓郁,估唔到咁夹❤️ 店员事后都有问意见,因为佢地第一次冲哩个combination 。😆green tea latte with skim milk : 好特别,有espresso 嘅green tea latte,我只谂到「吃得苦中苦 方为人上人」😆

睇到个menu。好似样样都好吸引😋

今日嘅餐汤:椰菜花汤,好香浓嘅薯仔味。超好味!

2019-03-30
  • All  Day  Breakfast