2020-11-09
西环有好多隐世靓cafe,呢间绝对系其中一间☕️ 木的质感、鲜花与干花的互相交替、柔和的光线、加上窗边透来的自然光、咖啡师的专注、环境的恬静,所有都十分美好💓呢度真系点影都靓!..原来呢度有卖生酮蛋糕,另外仲有素食者都啱既餐单~几贴心👍🏻 当日下午来,叫左个蛋糕tea set,包一个蛋糕同一个布丁,同埋野饮..我点左Rice/Chia pudding糙米奇亚籽布丁同朱古力蛋糕,另配热mocha。个布丁几好食,口感好得意,睇返menu,成份有brown rice, coconut milk, organic cane sugar, orange blossom water, organic chia seeds, mixed berries,都几多唔同材料,呢个我觉得几好!..朱古力蛋糕标准,唔会话太甜,朱古力味浓郁,唔错~Mocha都几好,Overall来讲,呢度真系一个好chill既地方,不过建议平日下午来先舒服🤣