2014-06-24 2675 浏览
那天...我觉得真会热死人...入左西贡一日游,但冇落水 好快就热到湿透晒..好后悔冇去游水!话说本来我系想去let's jam的,但入面full 晒,D妺妺仔店员又完全ignore我地成5分钟(真系企系入便阻住佢做野佢都可以唔理我地,好劲) 咁咪唔去啰,睇佢都唔志在招呼我。咁所以就行左去隔离CC Cafe,其实我都系想食个all day breakfast姐 有冷气!!! 正...我叫左个all-day-breakfast转Waffle,honey叫左个火腿三文治ummm..其实见到佢个样个阵真系有D失望,卖相不讨好,全部都好plain...果然...都真系超级普通,搞近唔好食,望下厨房,D人好年青,咁我又唔可以咁年龄歧视人嘅...再睇睇openrice,都唔系话好好好差呀...睇下个日子...3,4年前...真系转左手都唔奇...总知我就未食过咁唔好食的all day breakfast..浪费了我入西贡食一餐的quota...honey个sandwich反而叫做普通好少少,我个个breakfast未达普通好少少的层次,咁咖啡来说,比起食物,叫做好好多架啦。算啦,下次都系排对面个间
那天...我觉得真会热死人...入左西贡一日游,但冇落水
 好快就热到湿透晒..好后悔冇去游水!

all-day-breakfast

算啦,下次都系排对面个间Colour Brown,唔打得都应该睇得..叫做开心过..
2014-06-01