2022-01-03 514 浏览
难得去西贡,紧系要揾D小店食下啦🤪今次呢间位于西贡码头附近,因为佢系巷仔入面,所以唔系几起眼,要花少少时间揾🙊//环境🌕🌕🌕🌕🌑间餐厅细细间,净系得三台,不过见佢都主要系做外卖,所以想堂食都唔怕无位😛佢一台系餐厅入面,两台就系街,个日我坐街个台感觉几舒服,可以睇住D街坊打招呼,D狗狗系到散步,吹下风,好chill😂-//食物🌕🌕🌕🌕🌑其实佢有好多款特色热狗,不过我就叫左最简单既经典热狗($28)🤪个包表面脆脆地,咬落去好松软,香肠上面加左D洋葱粒同番茄粒,配埋个茄汁同黄芥末酱,简简单单但非常滋味😚我仲+$25跟左个套餐,会多个小食同野饮,小食我就拣左芝士汁薯条😍个汁落得好重手好正,好香浓😋下次可能会试埋佢个鸡翼😂-//总结成个环境同食物质素都好满意,同埋员工都非常nice! 佢会问下D野食O唔OK,同D客吹下水,个日隔离台坐左个妹妹,佢食到污糟想执,个员工就同佢讲扫晒D碎落地就得,佢一阵会清🙈呢间好值得encore,推荐大家去帮衬下😍

//环境🌕🌕🌕🌕🌑

//食物🌕🌕🌕🌕🌑