6天前
九龙城除左泰国野出名,打边炉都系数一数二,呢排凉凉地同朋友揾到一间火锅餐厅,地方非常宽敞,仲有特定儿童区域可以比小朋友玩,楼上仲有几间vip房私隐度高,下次可以再同多啲朋友一齐黎开party🔥椰子孖宝鸡锅 (椰青+椰皇)$288非常清甜嘅汤底🥥店员即席把椰青同椰皇倒落汤中,真材实料,两者带天然清甜香味,再将椰子肉放埋落汤底,滚起饮返碗汤感觉清新又鲜甜👍🏻 鸡肉煮完肉质弹牙,融合埋椰香非常滋味🐥呢个汤底无论四季都好啱饮海石蚌(原条) $398石蚌切得厚薄适中,口感爽脆弹牙,鲜味十足,好新鲜三文鱼(4件)$98三文鱼油脂丰富,入口即化,鱼香味浓郁西班牙豚肉片 $168豚肉片油花分布均匀,涮入汤底片刻即熟,肉质嫩滑而不失弹性,入口猪味香浓,搭配椰子汤底更加突显鲜甜手打四宝丸 $78因为同行朋友唔食牛,特别要求左四宝丸走牛丸😝墨鱼丸、虾丸同猪肉丸每粒都弹牙有鲜味,特别系猪肉丸肉味浓郁,柔软中带少许嚼劲,十分惹味鲜虾水饺皇 $88真.饺皇👑size成个拳头咁大,而且非常足料,馅中有成只虾肉,咬落弹牙,中间有啲木耳丝爽口,猪肉味都香浓,令人好回味田园菜篮 $88蔬菜种类丰富,粟米同蕃茄清甜,吸满汤
椰子孖宝鸡锅 (椰青+椰皇)$288
海石蚌(原条) $398
石蚌切得厚薄适中,口感爽脆弹牙,鲜味十足,好新鲜
三文鱼(4件)$98
三文鱼油脂丰富,入口即化,鱼香味浓郁
西班牙豚肉片 $168
手打四宝丸 $78
鲜虾水饺皇 $88
田园菜篮 $88
蔬菜种类丰富,粟米同蕃茄清甜,吸满汤底后更加鲜甜可口,冬菇、秀珍菇、生菜同皇帝菜同样清新