餐厅: 一杯鐵板燒居酒屋
资讯:

同男朋友二人今晚都想食日本菜 系观塘区想揾间好少少既日本餐厅都唔系咁易 系大商场内既一杯算系唔错既选择 不过等位真系等好耐呀 好彩唔系好饿咋 如果唔系实等唔到星期五晚梗系要饮下酒开心下 叫串烧牛舌同炸虾送下酒确系一流今次哩款白身鱼个口感麻麻地 我钟意食爽爽地有啲咬口既 哩个就偏淋 未知系边种鱼第一次食哩个八爪鱼 几有惊喜 有去左食会席料理啲头盘既感觉 酸酸地好开胃唔记得咩牛肉烧 系炒牛肉黎 卖相不讨好 但食落去真系唔错 啲牛肉都几浓牛味 大量翠玉瓜同本菇 保持返营养均衡惯左要有啲热汤暖下肚 其实味道系几好架 不过我唔明点解唔系珍珠米黎既
好彩唔系好饿咋 如果唔系实等唔到

烧牛舌