2022-06-13
呢间小店我由上年10月已经不断同朋友讲要去食🤝🏻点知到今年5月先去食🤣小店嘅坐位都好多而且坐得好舒服🫶🏻2:30后去食所有食物仲要9折🤩🔸拉丝芝士火腿蛋饼🧀$39最期待就系呢个果然冇令我失望😉蛋饼有大量芝士🧀仲可以拉丝🤩蛋饼系偏薄身同脆😚但记得要夹埋千岛酱食咁先系最夹😍而火腿系令成个蛋饼更好食😝个人觉得火腿可以再多少少💦而朋友觉得蛋饼麻麻😶我就觉得好好食🤣可惜第二次食蛋饼涷咗冇得拉丝🥲🔸芒果鲁肉饭🥭$58本身惊鲁肉饭同芒果唔夹点知完全唔会㖞🤪食落反而有种清新😙鲁肉肥瘦岩岩好再加上超多配料捞埋一齐好好食🤤朋友好钟意呢个饭😳🔸蜜汁紫菜酥炸排骨饭🐷$60排骨系蜜汁所以食落甜甜地😚而且炸得好脆唔会柴👅饭有好多紫菜同埋榨菜捞埋饭好夹🙌🏻但冇咩汁关系就有少少干💦🔸 壹.01台北夜市小食拼盘🍱$36包括有盐酥鸡🐥台湾香肠同花枝丸,盐酥鸡偏细粒但炸得好脆🥰而台湾香肠好juice🫶🏻花枝丸唔会好干就不过不失😙🔸1.01特制风琴豆腐 $15个汁系牛肉汁,风琴豆腐吸哂d汁🤝🏻就有d咸但同埋饭食就十分夹🤜🏻🔸古早奶茶(少甜,大)$18奶茶系茶偏重🍵奶就唔系好重,呢个完全好岩我口味😆🔸黑糖鲜奶(大) $33呢个
🔸拉丝芝士火腿蛋饼🧀$39
壹.01台北夜市小食拼盘
🔸1.01特制风琴豆腐 $15
1.01特制风琴豆腐
🔸古早奶茶(少甜,大)$18
奶茶系茶偏重🍵奶就唔系好重,呢个完全好岩我口味😆
🔸黑糖鲜奶(大) $33
呢个系朋友饮🤍黑糖都好多,真系好大杯所以朋友话饮咗好多奶🤣
🔸全手工芋泥鲜奶(中) $24
呢个同样系朋友饮嘅👭🏻芋泥好食但饮到最后会净系得返奶🥛