2024-12-02
𠮶日去接朋友放工,之后就系附近觅食。朋友话有间餐厅性价比几高,于是就去试吓。餐厅非常贴心,每张枱都有供应叉电器俾大家叉电。Unbloodymary饮品唔会太甜,感觉几清爽,饮落有啲似日本蔬菜汁既味道。富士山饮落有少少咸咸地,白色加蓝色外型都好打卡,杯底有富士山😍烟三文鱼沙律烟三文鱼砌成玫瑰花造形,睇落好靓😍沙律菜都好新鲜,枱面上有芝麻酱,你想落几多都无问题😋牛油果沙律牛油果份量都唔少😋沙律菜都好新鲜千层吉列豚吉列豚炸衣好薄,即叫即炸热辣辣,口感脆卜卜。一切开,吉列豚果然有好多层,食落口感松化,唔会韧。秘制日式咖喱天使面天使面配咖喱依个组合好特别,平时比较少见。咖喱汁好浓郁,天使面都非常挂汁。秘制咖喱汤乌冬食落味道同咖哩天使面差唔多,而咖喱汤乌冬就比较多配料。乌冬同样非常挂汁。牛肉汉堡排牛肉汉堡扒好大块,好足料。食嘅时候配上炸猪扒汁,就更好味。炸物拼盘杂物拼盘有炸鸡、炸洋葱圈同炸薯条。炸洋葱圈同炸薯条脆卜卜热辣辣😋炸鸡非常嫩滑。海盐雪糕海盐雪糕味道咸咸地,咸咸甜甜咁几特别红桑子布朗尼布朗尼朱古力味道浓郁,质感软软地
Unbloodymary
饮品唔会太甜,感觉几清爽,饮落有啲似日本蔬菜汁既味道。
富士山
饮落有少少咸咸地,白色加蓝色外型都好打卡,杯底有富士山😍
牛油果沙律
牛油果份量都唔少😋沙律菜都好新鲜
千层吉列豚
秘制日式咖喱天使面
秘制咖喱汤乌冬
牛肉汉堡排
牛肉汉堡扒好大块,好足料。食嘅时候配上炸猪扒汁,就更好味。
炸物拼盘
海盐雪糕
海盐雪糕味道咸咸地,咸咸甜甜咁几特别
红桑子布朗尼
布朗尼朱古力味道浓郁,质感软软地