2024-05-09
观塘区出名多嘢食但系食到正宗日本料理又真系唔系好多😲竟然喺商厦区发现咗呢一间地舖装修 完全系置身喺日本格局嘅日本餐厅🎌==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🐷吉列猪扒定食 媲美出边专门食吉列猪扒嘅小店🙌🏻手磨芝麻加酱汁 每个细节都做到一丝不苟🥰而猪扒肥瘦适中 咬落去唔会过鞋 外脆内软😋🐟菊刺身 摆盘别致 食欲先加50分🥰好似艺术品咁样 其实唔舍得食😁内有拖罗 油脂入口即溶😍好食到非笔墨能形容👏🏻仲有赤虾 油甘鱼 带子 日本海虾 季节刺身 全部都系顶级新鲜 会有种感觉可以悭返返乡下嘅机票😂🎋金银海鲜丼 海鲜丼入边嘅海鲜刺身多嘅程度拍得住刺身拼盘😲入边嘅饭加咗饭素 口感又更加丰富❤️非常好食💯 食完之后用幸福来形容==============================估唔到观塘都有一间食物质素高既小店 值得支持🫶🏻
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
估唔到观塘都有一间食物质素高既小店 值得支持🫶🏻