2023-12-19 30 浏览
呢间铁板餐厅喺观塘开咗新舖,不但更加宽敞同舒适,味道仲十分出色🤩真系值回票价!🔵银鳕鱼银鳕鱼好新鲜,师傅嘅技术好高,烧完仲保持住鱼汁嘅Juicy。鱼皮烧到劲脆劲好味,平时唔系好钟意食鱼嘅我都觉得超好味!🥰🟢广岛蚝除咗广岛蚝够鲜味,仲有烧咗嘅虾干同烟肉,估唔到一齐食好咁好味,层次更加丰富!👍🏻🟠虎虾虎虾除咗够晒大只,仲劲弹牙!最欣赏师傅用咗独特酱汁同埋黑椒去烧,真系好香口又惹味!🫶🏻🟣美国牛板腱 牛板腱烧到七成熟左右,除咗保持住牛味,亦都好易入口,一啲都唔韧!🟡炒饭铁板炒饭亦都系惊喜之作,炒得超香,又唔会太油,仲有好多唔同配料!呢个铁板烧套餐仲有沙律、茶碗蒸、昆布鲣鱼汤同埋抹茶蕨饼做甜品,真系够晒丰富又好食!😍.

🔵银鳕鱼

🟢广岛蚝