2024-05-24
台北有101😌观塘都有1.01😋#明明·我不是章鱼丸 3粒 🐙❣️明太子控召唤~~ 明太子加埋扮章鱼丸嘅花枝丸🤩正正🥰明太子咸香😍花枝丸入面仲有好多花枝粒HKD24#拉丝芝士火腿蛋饼 🧀🫔拉丝芝士🧀!好脆嘅蛋饼要趁热食‼️否则芝士冻左拉唔到丝架HKD43#手作芋泥肉松蛋饼 🫔❣️爆多芋泥嘅肉松蛋饼,芋泥控必点~仲好似食到入边有啲麻糬😍HKD43#芒果卤肉饭 🥭🐷🍚卤肉饭加芒果你食过未?一啲都冇违和感,芒果可以中和到肥瘦均匀嘅卤肉😀解腻HKD58#台北夜市拼盘 🍱一个拼盘满足你三个愿望😇有台湾肠、盐酥鸡粒、花枝丸🤗即刻有种去左扫夜市既感觉HKD43#爆珠马蹄椰子水 🧋第一次见爆珠马蹄😲原来系每一粒珍珠嘅入边有一粒马蹄😳好神奇究竟系点做到?🤪配埋椰子水好清甜HKD28#芝·芋头鲜奶 🧀🥛❣️芝士奶盖加芋头鲜奶好邪恶嘅选择😌牛奶浓郁🥹芋泥香浓😙芝士奶盖带咸香😋都几饱肚㗎HKD342:30pm 后嚟仲有九折‼️‼️以上系正价价钱😉免加一服务费壹.01#观塘#fafafoodie_观塘
#明明·我不是章鱼丸 3粒 🐙❣️
HKD24
#拉丝芝士火腿蛋饼 🧀🫔
拉丝芝士🧀!好脆嘅蛋饼要趁热食‼️否则芝士冻左拉唔到丝架
#手作芋泥肉松蛋饼 🫔❣️
爆多芋泥嘅肉松蛋饼,芋泥控必点~仲好似食到入边有啲麻糬😍
#芒果卤肉饭 🥭🐷🍚
HKD58