2022-08-24
1938 浏览
寿司日本野都系大部分港人至爱,我都唔例外,今日星期一同朋友来观塘呢间极尚大喜屋晚饭,07:30-09:30 成人放题都系$288加一咋,好抵食😋💕 当晚全场full晒,观塘呢间地方超大,座位与座位之间都算阔落,唔会太迫,场内有热盘,冷盘,雪糕机,糖果区,冷热饮品⋯⋯等等提供👍🏻💕,点野食系扫QR code嘅,款式都几多,放题应该有嘅选择佢都有齐,噤多野拣紧有一款岩你心水💜 我本人食放题一定要食晒呢几样野➡️刺身,寿司,炸物,串烧,主食(粥/面),饮碗汤,饮品,雪糕/雪条🤭我一定要自己食回本😂呢间啲野食质素好平均,样样都唔错,我本人推介以下必点食物⏬ꕥ______________ฅ^•ﻌ•^ฅ_____________ꕥ💜鳗鱼忌廉芝士卷🐟 呢个真系超邪恶🤭但真系超好味,噤样夹埋一齐来食,味道出奇地夹,食完佢饮啖热茶解腻🤤人生一大乐事💜黄金焗开边虾,食得出即叫即焗,上枱热辣辣,啲虾好弹牙鲜味🤤正 💜盐烧牛舌,我本人好钟意食烧牛舌,同埋一定加几滴柠檬汁,减低油腻感,佢嘅烧牛舌唔会烧到干晒,牛舌嘅厚道适中👍🏻烧得好香口💜鲜蟹粥 平时我唔食埋蟹,但见佢啲蟹膏颜色噤鲜艳就食下,哗🤤真系劲鲜味呀,我好
💜鲜蟹粥 平时我唔食埋蟹,但见佢啲蟹膏颜色噤鲜艳就食下,哗🤤真系劲鲜味呀,我好钟意佢啲粥有大量粥米,增加咬口