2024-06-17 223 浏览
拿拿食评系列 # Four O Five Coffee & Eatery 入到餐厅同店外工厦环境截然不同,餐厅装潢带有高级感,灰色调更加显得有格调~餐厅位置手机信号唔好,要QR Code落单,服务员就比左餐厅Wi-Fi我地连接,未连Wi-Fi之前Menu啲相都Load唔到…我系平日既Lunch Hour过嚟,所以系Lunch Menu,Lunch Set附送餐汤,另外可以跟餐以半价加配饮品~ 我叫左龙虾汁南非鲍鱼大虾烩饭,份量唔算太多,女仔食岩岩好,但提一提如果想食甜品,就真系要留下肚!我地4个人,除左Lunch Set外,加左2个梳乎厘,完全无谂过锦超大份,上个阵吓亲!平时食开既梳乎厘都系差唔多价钱,但系佢呢个大2倍,超大碟,可能睇相唔觉,但实物你会吓一跳!如果做饭后甜品,建议3-4个人Share一个,锦就唔会食得锦辛苦!作为拿铁控,我都系加左杯Latte,唔错~餐汤*随餐免费田园沙律或餐汤South African Abalone and Prawn Rice w/ Lobster Sauce龙虾汁南非鲍鱼大虾烩饭HK$148Rich and creamy sea salt cho

作为拿铁控,我都系加左杯Latte,唔错~

*随餐免费田园沙律或餐汤
HK$148
龙虾汁南非鲍鱼大虾烩饭
Rich and creamy sea salt chocolate souffle pancake
HK$128
HK$128
Latte
HK$40 *跟餐以半价加配饮品
鲜奶咖啡
呢一餐真系食到有啲吃力,下次唔会点锦多喇~
2024-05-13