2022-09-06 248 浏览
▪️三式前菜先食香煎和牛粒 和牛好厚身 而且油脂分布得几均匀 再食一口和牛吞拿鱼饭 最后食埋juicy蕃茄渍物 蕃茄唔酸超甜😋🌟食完前菜后店员就会serve白饭🍚同日本产鸡蛋🥚准备开始烧肉 店员都有特别提醒白饭可以任添 但最后仲会有个特色饭点 所以建议我哋留肚▪️肉类复仇者🥩由于美国牛已经冇哂啦 所以只有澳洲牛同日本牛 澳洲牛嘅肉味重啲 脂肪又少啲 所以食落就冇日本牛咁油腻▪️日本产A5和牛🥩一上枱就比呢个满布雪花嘅和牛吸引住咗 油脂分布好靓 食落入口即溶 而且店员烧嘅时候个寿喜烧汁比例控制得好 所以食得多都唔会油腻 不过肉味相对就冇澳洲牛咁浓▪️野菜拼盘🥬店员一边烧肉同时都会煮各种野菜 野菜吸收咗啲寿喜烧汁同肉汁都好够味道▪️ 湿炒饭湿炒饭嘅食材都几丰富 有鸡蛋 樱花虾和牛粒 饭素 葱花等 每人大概有半碗饭嘅份量▪️是日甜品🍨最后甜品系口感比较似雪芭嘅荔枝雪糕 味道好清新 可以清下食完咁多肉肉之后嘅油腻感
▪️三式前菜
三式前菜