观塘最近又有新Cafe,店内装修以灰黑色为主调,佢地主打卡布奇诺提拉米苏,饮得嘅Tiramisu大家又试过未呢?文末仲有限时买一送一优惠🔥记得睇到最后_🐷酱烧猪肋骨配沙律 $158Weekend Special Menu先有既,酱汁好惹味,猪肋骨十分厚肉几入味,旁边仲有薯条同沙律菜有助解腻🍫朱古力酱牛角包窝夫配雪糕 $78牛角包窝夫即叫即整,外酥内软,面头加咗朱古力酱同两球云尼拿雪糕,食既时候有冰火相融既感觉☕️卡布奇诺提拉米苏 $68黎到必试呢个食得又饮得嘅Tiramisu🌟佢地用咗自家精品咖啡豆☕️同高级意大利软芝士🧀整成,一杯有齐冷热口感😌 大家可以自己将手指饼浸入咖啡,口感会更加丰富☕️手冲咖啡 Hand Drip - Fruity $55今次试左佢地既手冲,可选豆,饮既时候带点花香几易入口

_
🐷酱烧猪肋骨配沙律 $158

🍫朱古力酱牛角包窝夫配雪糕 $78

☕️卡布奇诺提拉米苏 $68

☕️手冲咖啡 Hand Drip - Fruity $55
今次试左佢地既手冲,可选豆,饮既时候带点花香几易入口