2023-08-08 1064 浏览
之前睇过某YouTube channel 介绍呢间好岀色又平的炸子鸡,所以难得休平日就去试一试,可惜炸子鸡售罄无得食今次叫左2个餐,份量够大又足料,女士们带定饭盒装起 足够食两餐都唔成问题秘制蟹黄酱海皇炒饭🦀️$58先讲饭粒:属于偏硬身有咬口,炒得干身粒粒分明,掂!配料:欣赏佢哋唔孤寒,落足料👍🏻虾🦐、带子、八爪鱼粒 🐙都有4-5粒🤣虽然只系急冻海鲜配料精华:𠮶pat蟹黄令成碟饭好好味道,建议逐少逐少捞落炒饭度食用,劲好味😋灵魂所在🤭虽然都加左少少🤏价,但呢个价位食到呢种质素嘅炒饭,绝对收货推荐度5/5黑松露滑蛋炒虾仁 配白饭 $63看似简单,又好难整得好食某大台电视剧早餐桥段经常出现嘅黑松露炒蛋,夏天热辣辣无胃口,湿湿滑滑配饭食都唔错 👍🏻而且蟹柳同虾仁🍤份量都好多,劲足料,觉得好抵食😚黑松露香外,炒滑蛋确实好滑,真系好啱夏天食推荐度 4/5店内环境卫生一般食客络绎不绝,街市熟食中心格局,真系几多部冷气都冇用🫤🥲ps炸子鸡每日限量,要食趁早赞👍🏻另外枱上有好大方成包tempo 纸巾任你用无加一海悠 (观塘)观塘骏业街67号骏业熟食市场1楼52-53, 56号舖

秘制蟹黄酱海皇炒饭🦀️$58
先讲饭粒:属于偏硬身有咬口,炒得干身粒粒分明,掂!
配料:欣赏佢哋唔孤寒,落足料👍🏻
虾🦐、带子、八爪鱼粒 🐙都有4-5粒🤣虽然只系急冻海鲜配料
虽然都加左少少🤏价,但呢个价位食到呢种质素嘅炒饭,绝对收货

推荐度5/5

黑松露滑蛋炒虾仁 配白饭 $63
看似简单,又好难整得好食
推荐度 4/5

店内环境卫生一般
食客络绎不绝,街市熟食中心格局,真系几多部冷气都冇用🫤🥲

ps炸子鸡每日限量,要食趁早

另外枱上有好大方成包tempo 纸巾任你用

无加一