今日同朋友嚟到呢间餐厅食午餐,叫咗两个主菜包括烧鸡同埋steak-烧鸡非常之嫰,面头啲香料好好食,而且鸡皮好脆,切落去听到声㗎! 但我想讲下面嘅酱仲好食,其实我唔太肯定系咪南瓜酱,但好香好creamy!!! 用嚟搽面包超正呀!至于个steak都唔错,口感几好,不过我个人唔钟意食咁生,如果可以有得拣几成熟就好了!连d薯仔都好好味😋 唯一有少少意见就系个弹熟咗少少,唔够滑。但成餐饭最大惊喜系个布甸,呢款系店员推介嘅,上面系番薯茸,中间有少少脆饼同cream, 打得好棉密,唔会好腻。而整体布甸唔会过甜,味道刚刚好,呢个一定要试!另外一赞,店员姨姨真系非常有礼貌,临时问可唔可以写Happy birthday都帮我哋安排,呢一餐食得开心呢~~

用嚟搽面包超正呀!