2007-04-22
平时都有食开奇趣饼家的东西:皮蛋苏- 一向为妈咪钟意食的食物,所以一经过就会买,由于妈咪唔会食晒成个(一个人队成个皮蛋落肚真系几系唔健康),所以我会同佢分半食,无花无假,真材实料,好好味缸苏饼- 由细到大都钟意食,呢度的缸苏饼新鲜(多人买去货快,无隔夜)!角仔- 全店至爱,好可惜只系农历新年至有得买,我会一口气买2、3磅,有D分比屋企人亲友、当然要留返一袋比自己慢慢享用~~ 皮松、馅料足、甜度适中,唔讲得少。(都唔平嫁,成50几蚊先得1磅,不过好食起来,都系无所谓了)牛耳- 呢个系比较冷门的小食,唔系好多人有钟意食牛耳呢舖引,不过细个时,缸苏饼同牛耳系其中2钟至爱食物,这里的牛耳确亦不错,一包好快食晒。香蕉糕- 过甜,无其他店内其他食物咁好味。
香蕉糕- 过甜,无其他店内其他食物咁好味。