2023-06-24 231 浏览
近排个个都去过打卡咁滞嘅角落生物餐厅,终于轮到我去打吓卡啦,不过今日我哋都系即兴去,冇预先book位。铜锣湾𠮶间净系可以Walk in,尖沙咀呢间就可以先online Booking, 仲可以拣定边款角落生物一齐楚添!同两个朋友十二点零钟去到,好多人食紧野,都排咗一阵队先有位!同埋原来角落生物餐牌,要下午茶时间先有!我哋太肚饿喇,冇等到下午茶先落order,所以都系叫返午餐餐牌!一个set lunch都包好多嘢,尖沙咀商场地段,价钱都预左少贵,不过要打吓卡都无所谓啦😆我哋叫咗3个set share, 最令人回味炸鸡配麻辣酱卤肉捞面!炸鸡炸得啱啱好,炸皮唔会太厚,入面肉质系Juice嘅,不过略嫌个皮甜咗少少!加左个黑糖珍珠奶茶同普通珍珠奶茶,正常发挥!

加左个黑糖珍珠奶茶同普通珍珠奶茶,正常发挥!