Maison Du Mezze

2023-12-02 94 浏览
今日去东涌, 第一次试食中东菜,呢间黎巴嫩餐厅真系好特别🤔我第一次试中东菜,真系好深刻嘅印象。餐厅环境好靓装潢有格调,加上播放著舒服嘅音乐,真系好chill。头盘同前菜分别系鹰嘴豆泥拼口袋饼仲有茄子芝士沙律,作为前菜一流。🥙鹰嘴豆泥浓郁香滑有4种唔同嘅口味,配上口袋饼,而茄子撘配芝士作为沙律我都系第一次试,但两个都真系好开胃~🥗满怀期待下一味香煎八爪鱼,外脆内软,鲜嫩多汁,除咗肉质佢个汁都不得了,食净嘅口袋饼都点埋黎食🤤羊胺扒拼中东炒饭绝对系一道经典菜式,羊胺扒肉质嫩滑,炒饭香气四溢,好美味。😚另外餐厅嘅职员服务态度真系好好,好贴心。佢哋会细心解释每一样菜式,令我更加了解中东菜嘅特色同享受每一口美食。佢哋嘅服务真系好友善同有礼☺️我真系好满意今次嘅Dinner好期待下次再嚟呢度,不过要练下啲英文先🫣😬😝
今日去东涌, 第一次试食中东菜,呢间黎巴嫩餐厅真系好特别🤔

我第一次试中东菜,真系好深刻嘅印象。