餐厅: 一遊
资讯:

2024-07-16 101 浏览
一游 (尖沙咀)尖沙咀诺士佛台1号4楼诺士佛台饮酒chill之好地方诺士佛台1号4楼,高贵优雅地饮酒chill,必选一游,环境食物服务优质装修好有日本京都感觉,电梯一出一条长长嘅走廊,旁边有京都嘅小庭园设计,两旁一幅镜墙,仲有木长凳,非常有心思嘅装修设计,一入到去仲有一张长长嘅bar,园景设计,环境非常之咁舒服【纯米大吟酿一神龙】$720 720ml 冬季中酿造,经过长期低温发,入口带有甘甜果香,酒味不浓易入口,非常适合女士,配刺身海鲜一流,个人非常大推,限量之酒有幸遇到另外梅子酒、乳酸水果烧酙梳打都只系50零,非常超值,饮野食野一流,加前菜白饭鱼干,时令鱼石鲷薄切,送酒一流软壳蟹沙律沙律菜入面仲有海带,柚子醋好夹清新开胃串烧好多款都好好食,同好特别好少见到会有烧牛舌或豚肉车厘茄串等等牛舌肉质淋,少少黑椒豚肉车厘茄配搭中和油腻感串烧任何一款都唔会令你失望寿司海胆带子吞拿鱼腩碎石鲷时山令丮火摆盘已经好澎湃即日新鲜运到嘅刺身好新鲜份量超级多,鲜甜既海胆大拖罗入口即溶 回味无穷蟹肉玉子烧超级惊喜!烧玉子系可以用Juicy来形容仲有一游嘅logo一层层嘅玉子包住蟹肉又香又满足炒饭份量非常之多嘅
一游 (尖沙咀)
尖沙咀诺士佛台1号4楼

诺士佛台饮酒chill之好地方
装修好有日本京都感觉,
电梯一出一条长长嘅走廊,
旁边有京都嘅小庭园设计,
两旁一幅镜墙,仲有木长凳,
非常有心思嘅装修设计,
一入到去仲有一张长长嘅bar,
园景设计,环境非常之咁舒服

【纯米大吟酿一神龙】$720 720ml
冬季中酿造,经过长期低温发,
入口带有甘甜果香,酒味不浓易入口,
非常适合女士,配刺身海鲜一流,
个人非常大推,限量之酒有幸遇到

软壳蟹沙律
沙律菜入面仲有海带,柚子醋好夹
清新开胃

串烧好多款都好好食,同好特别
好少见到会有烧牛舌或豚肉车厘茄串等等
牛舌肉质淋,少少黑椒
豚肉车厘茄配搭中和油腻感
串烧任何一款都唔会令你失望

寿司海胆带子吞拿鱼腩碎石鲷时山令丮火
摆盘已经好澎湃
即日新鲜运到嘅刺身好新鲜
份量超级多,鲜甜既海胆
大拖罗入口即溶 回味无穷

蟹肉玉子烧
超级惊喜!烧玉子系可以用Juicy来形容
仲有一游嘅logo
一层层嘅玉子包住蟹肉
又香又满足

炒饭
份量非常之多嘅炒饭,
感觉可以够晒一台八位分
有翠玉瓜虾同带子,
饭粒饱满有光泽,少少湿度得黎又粒粒分明带
另外仲可以加个海鲜汤同鸡汤
非常推荐鸡汤,清甜入味
日本鸡肉,鸡汤入面既鸡铃都仲可以保持滑溜,超级赞

值得一赞,职员非常细心
服务一流,适当嘅时候佢哋会递上纸巾
又经常帮你换碟加酒
酒壶嘅冰溶溶地佢哋都会即刻换
骨子里都系日本态度嘅日本餐厅
非常推荐,食物非常高,服务态度非常之好!