三月岩岩出自助餐嘅时候就已经食过一次,果阵仲喺有职员向钟出去拎野食,当时已经非常反感呢种做法,好似监趸放饭咁,出到去都系要排队先拎到,又唔系d咩特别野食,冷盘热食刺身甜品全部都系最普通货色。早排有朋友见饮食KOL 讲到咁吸引又叫埋我一齐去试多次,结果真系中晒大伏。所谓避风塘海鲜盛会,refill 速度极慢,每次都要排最少15分钟,仲要根本唔知自己排紧d咩,次次排到都系d令人极度失望、而且完全唔值呢个价位嘅野食。最夸张系话就话食3个钟,但系8点就已经唔再出海鲜,仲话系海鲜盛会,简直系不知所谓。另外员工态度亦相当恶劣,门口reception 著黑色西装褛、扎马尾嘅女职员,对客用非常不屑嘅语气;酒吧著便服疑似系经理嘅bartender,问佢少少野,语气态度极之串,完全系赶客feel。一句讲晒,呢间野嘅自助餐绝对系垃圾级数,仲够胆收咁嘅价钱,嫌钱多而又想试伏嘅可以去挑战下。

2023-09-03