2020-05-25
超级伏,真系超级伏,咁嘅价钱直情可以用离晒谱去形容$1180一位比d咁既野我食,真系好嬲,一定要睇哂,睇完再决定食唔食我咁大个人都未食过咁嘅Omakase,厨师发板12道菜,无menu都无问题,同价钱完全唔成正比,食材普通,除咗可以用香港加油去形容之外,连「创意」呢个字我都唔会俾佢,因为佢所谓嘅创意,9 成都系抄返黎,而我同太太就系经常喺𠮶间餐厅食饭。环境系可以嘅,座位舒适,侍应每碟𩠌上枱前都会介绍一下佢呢个充满香港情怀嘅沙律,加应子入边包住几粒牛油果,都可以算一道菜,味道正常刺身,好似争先咁既样,我太太一件都无食,佢话好腥牛肉干,个样望落去系特别嘅,上面𠮶张牛肉干系食用纸可以食落肚,中间系牛脷最低系菠萝,味道正常,但系呢一个系热盘,不过佢唔热嘅鱼虾蟹,个侍应同我讲叫我唔好食咗粒骰仔,佢话有客人差d吞咗落肚,系一件炸物,佢话里面有鱼虾蟹,我食唔出咸鱼白菜也好好味,成晚最开心就系见到黄色呢张纸,狮子山歌词,一条炸鱼,粉皮包住件豆腐完全冇味终于有啲淀粉质,一件寿司,包含甜酸苦辣四种味道,呢一支系咖啡,佢叫我将呢个寿司点咖啡嚟食,件寿司上面有啲酱油,里面全部都系青瓜,你话系咪仲衰过争先甜品仲
环境系可以嘅,座位舒适,侍应每碟𩠌上枱前都会介绍一下
刺身,好似争先咁既样,我太太一件都无食,佢话好腥
甜品仲离谱, 金菠萝,佢话系雪葩,但里面系唔冻嘅水状,貌似呕吐物,真心见到都反胃, Lego 啫喱糖,个 侍应放低仲问我睇唔睇得出佢系Lego,小学生开大食会都系整呢啲啦 最后一道 甜品系冰粉,完全无味,完
一路食已经听到隔离枱一路闹我哋食完呢餐完全饱之余,嬲到无胃口再食嘢