2009-11-16 4 浏览
为左个豆腐包─「健怡素鲜堡」而来。买鲜堡,加$24可在list上拣一小食和饮品。其实除左个豆腐包,都唔想o系度再消费其他野。不过净食包,又太dry了,同朋友唯有一齐加。她拣左推介「吉列明治鲜堡」。可惜佢话好多洋葱丝,好”臭”,块汉堡好似唔熟,我见都无红色,后来佢食食吓又话无事,总之佢食食得好唔满意啦。我的健怡素鲜堡,比想像中有味道,因为佢落左好多日式烧汁,钓钓淡味的牛油果肉。豆腐厚厚,仿如吃豆腐扒。喜欢呢个包,好食又健康。烟肉芝士薯皮,薯仔好干,不像粉粉的美国焗薯。那pet浅色「芝士」,似白汁加cream cheese,淡又唔好食。薯格,衬热食都几脆!而且味道无KFC咁味精,keep到薯仔本味道。但感觉同食薯条差唔多。两杯热柚子茶,无特别,不用说。在cashier order食物时,才发现原来有饺子、串烧….因为一早讲好食乜,费事改。见朋友对个包和小食都唔满意,搅到食完都唔完满咁。
为左个豆腐包─「健怡素鲜堡」而来

我的
,好食又健康。
两杯热柚子茶,无特别,不用说。
在cashier order食物时,才发现

吉列明治鲜堡
健怡素鲜堡