6天前
元朗国都糅合川菜和粤菜既念川居推出咗限定超丰富既商务午市套餐精选点心包括✨️麻辣川式小笼包一口咬落去🤩啲汤系混合咗麻辣既香同味道, 放心唔会好辣😋恰到好处, 同传统小笼包比起,口感多左层次感富士苹果叉烧酥呢个结合咗甜同埋咸嘅美味点心, 估唔到叉烧同富士苹果结合一齐,有意想不到嘅惊喜👍🏼 好值得试嘅创意点心蒜香脆春卷外面金黄色好吸引, 外皮仲好酥脆, 佢整体嘅味道又唔会过于油腻👍🏼✨️仲可以加$38转瑶柱海皇灌汤饺足料汤羹有3款选择✅️我地拣咗 杏汁炖白肺汤足料既杏仁和猪肺做主要材料滋补又清肺👍🏼😋酸辣海鲜酸辣汤酸酸辣辣好开胃, 除咗中既式汤品,钟意食酸辣辣既朋友,都好值得一试吖👍🏼川粤菜式有多款选择👍🏼,我哋拣咗榄角冰梅骨呢个相信大人小朋友都好钟意食, 有梅子榄角酸酸甜甜嘅口味, 加上猪骨口感软嫰好,食落好满足👍🏼正宗回锅肉呢个小菜系系一味经典嘅川菜 , 无论单独食同配白饭都系一流👍🏼主食我地拣左四川担担面🍜一碗四川担担面🍜!汤底以花生酱烹制,有浓厚香气,配埋辣椒同麻油的香辣调味,哗,每一啖都是充满住的川味味道🤩滑蛋虾仁炒河啲滑蛋好滑嫩,仲有大大粒嘅虾仁, 新鲜又弹牙, 配埋河粉真系👍🏼😋甜
推出咗限定超丰富既商务午市套餐
足料既杏仁和猪肺做主要材料
滋补又清肺👍🏼😋
酸辣海鲜酸辣汤
川粤菜式
有多款选择👍🏼,我哋拣咗
榄角冰梅骨
正宗回锅肉
主食
我地拣左
四川担担面🍜
滑蛋虾仁炒河
甜品
生磨蛋白杏仁茶🤩
杏仁味好香好滑, 又唔会好甜, 系一个又健康又美味嘅甜品, 如果钟意杏仁味嘅你,更加一定要试😋
呢个lunch真系食到饱又丰富又多选择😙😋
加上华丽嘅环境真系坐得好舒服✨️