📲Storellet Apps有好多优惠,今次我就试咗Crowne Plaza嘅 「生蚝 • 松叶蟹脚 • 龙虾自助晚餐」 ($578)晚餐有多款冻海鲜,松叶蟹脚🦀、面包蟹、琵琶虾🦞、蚬、纽西兰青口、冻虾🦐、黄金螺🐚另外有芝士焗龙虾🧀🦞 有满满的芝士 非常邪恶😛当然唔少得任食即开生蚝🦪刺身方面有油甘鱼、象拔蚌、白立、三文鱼、带子另外推介现场即煮嘅松露蘑菇芝士卷面🧀松露味好香浓 卷面烟烟韧韧。肉类方面有片皮鸭、烧猪腩、烧纽西兰肉眼扒🥩、香草烧鸡🍗最后当然要食埋甜品,有十多款选择,包括鲜果千层酥、士多啤梨闪电泡芙、迷你抹茶葡式蛋挞、抹茶双重芝士蛋糕等等。必试即焗朱古力心太软同埋八款口味的Haagen-Dazs雪糕🍦同朱古力喷泉⛲️