有朋自远方来 准备下午茶是必须的Fresh Fresh Bakery 拼盘 招呼朋友今次去咗荃湾分店成间舖头都打卡able🤣🤣产品款式又多,最后买左 🌟糯米池🌟多款口味糯米池包括开心果、薄荷朱古力、芋泥、草莓、阿华田等口味,买完Lisa 急不及待已经要食先🤣🤣名副其实皮薄馅靓🥰🥰粒粒都爆馅,加上脆脆口感,Nice🌟王牌QQ球🌟今次试咗开心果、薄荷朱古力、牛乳、BBQ辣肉松味,麻糬QQ好烟韧,劲有口感,Lisa 妈系开心果控,劲爱QQ球 , 烟烟韧韧加埋大量开心果馅料👍有咬口🤭正🌟开心果脆糖🌟花生糖同开心果脆脆结合,系我既最爱呀🤭返工枱头零食冇得顶👍花生酥脆,唔太甜 5星星💫🌟特浓朱古力脆脆🌟🌟话明特浓 成个包都系朱古力🍫朱古力脆脆口感配合朱古力面包仲有toping🫣朱古力控既Lisa 爸就第一时间食左先讲唔甜唔漏,但好有朱古力味 nice咁多细路 我就买埋蛋卷同小蛋糕小蛋糕系小朋友嘅最爱蛋糕松软唔太甜,细路食得开心🥳呀妈都好放心
有朋自远方来 准备下午茶是必须的
Fresh Fresh Bakery 拼盘 招呼朋友
今次去咗荃湾分店
成间舖头都打卡able🤣🤣
产品款式又多,最后买左

🌟糯米池🌟

🌟王牌QQ球🌟

🌟开心果脆糖🌟
花生糖同开心果脆脆结合,系我既最爱呀🤭
返工枱头零食冇得顶👍花生酥脆,唔太甜
5星星💫

🌟特浓朱古力脆脆🌟🌟
话明特浓 成个包都系朱古力🍫
朱古力脆脆口感配合朱古力面包
仲有toping🫣
朱古力控既Lisa 爸就第一时间食左先讲
唔甜唔漏,但好有朱古力味 nice

咁多细路 我就买埋蛋卷同小蛋糕
小蛋糕系小朋友嘅最爱