2024-09-08 218 浏览
呢间新开既小店系油麻地,地铁站附近,劲方便!首先私心推荐✨全新推出既西班牙柠檬啤酒,啤酒唔会好苦涩,反而有淡淡嘅柠檬清香,饮落仲有啲甜甜地,啱晒女仔饮!Happy Hour 时段(14:00-19:00) 仲要只系$38 / 1杯🍺小食呢度嘅小食有唔同款,我哋拣咗野生红虾配秘制酱汁同埋卡津鸡翼,刺身嘅红虾好新鲜好鲜味,配埋酸酸辣辣嘅酱汁,好开胃🦐鸡翼就炸得好脆,唔会用好厚嘅炸粉,调味有啲辣辣地,更加惹味🐤二人套餐套餐有餐汤、沙律、前菜、主食、甜品,餐汤系蕃茄冻汤,蕃茄味好浓🥫之后沙律一个简单嘅鲜虾沙律,好清新🥗前菜我哋拣咗冻肠拼盘,有唔同嘅Ham同埋芝士,份量啱啱好🧀主食我哋拣咗慢煮鸭髀同埋西班牙海鲜饭,油鸭髀一碟有两只,二人份量,每一只都好大只,啖啖肉食到有鸭味又唔会好骚🍗海鲜西班牙饭都有齐鱿鱼鲜虾青口,重点一定系果酱汁,将啲饭同果酱捞匀,超级香,饭粒唔会过淋,几硬身,质感啱啱好🍛甜品就系西班牙油条配雪糕,西班牙油条炸得好脆,雪糕系曲奇味嘅雪糕,热辣辣嘅炸油条加一啖冻冰冰嘅雪糕,系好有层次嘅味道同口感🍧
呢间新开既小店系油麻地,地铁站附近,劲方便!
小食
二人套餐