2020-12-15 587 浏览
武汉肺炎搞到大家都减少出街,我而家返工都会叫外卖 or买take away返office食,费事响街食咁高危。。。 话说响d外卖app度拣lunch嘅时候,突然见到茶痴. 我以为我自己日有所思, 夜有所梦, 眼花。。。。 因为我明明记得茶痴系响上环, 冇理由送九龙湾架嘛 睇真d, 原来佢开咗新铺, 响九龙湾. 我本来之前已经想写食评, 但系佢连openrice account都未set up, 新到咁 我已经变咗佢地fans, 成日check住order完之后,好快送到,佢pack得好好呀!! 我梗系饮芝士茶啦, 要咗绵芝芒果, 个同事就要粒粒橙橙~ 佢今次真系俾我导咗佢上瘾,佢极爱呢间茶痴 介绍到俾人饮而佢地又真系好钟意, 真系好有满足感, 有人认同 我真系要讲, 佢d芝士真系好正, 佢d芝士真系好正, 佢d芝士真系好正!!!! 重要嘅嘢要讲3 次!!!

话说响d外卖app度拣lunch嘅时候,突然见到茶痴
睇真d, 原来佢开咗新铺, 响九龙湾
我已经变咗佢地fans, 成日check住

绵芝芒果,粒粒橙橙
绵芝芒果
2020-12-01
20 分钟 (外卖送餐)
绵芝芒果,粒粒橙橙
绵芝芒果