2024-10-20
今次食咗午餐,食物质素一般,服务也一般刺身/寿司: 材料一般,不算高质,亦都唔觉得很新鲜。 寿司有很多Wasabi,遮盖咗鱼嘅味道。没有一道特别惊喜。师傅:很少和客人交流。递上寿司和食物嘅时候亦都冇乜解释。感觉不是很细心。 有一台顾客要求走Wasabi,师傅竟然忘记咗。服务员:尝试讲解食物。可惜说话不太清晰,不是听得很清楚。会参与隔篱枱嘅顾客嘅谈话并说笑。 顾客出入都有礼貌招呼。环境:座位舒适阔落。亦都几干净。加上柔和嘅音乐。本来营造嘅环境应该几清静。可惜遇遇着一些客大声谈话,令到餐厅不太宁静,感觉不太舒服。价钱:埋单要$1500。呢个价钱喺其他地方应该食到更好质素同服务。午餐嚟讲都算几贵。按金:另外餐厅会收取$800 Credit卡按金。
按金:另外餐厅会收取$800 Credit卡按金。